Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Κ.Νοτοπούλου: Ο κόσμος του Τουρισμού κλαίει για τις ακυρώσεις και τις κυβερνητικές γκάφες (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Νοτοπούλου: Ο κόσμος του Τουρισμού κλαίει για τις ακυρώσεις και τις κυβερνητικές γκάφες (Ηχητικό)

Για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του Τουρισμού πρέπει σήμερα να μείνουμε ζωντανοί, επισήμανε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία τόνισε ότι η σημερινή είναι μια κακή μέρα για τον τουρισμό και κατ’ επέκταση για όλους και αυτό συμβαίνει και εξαιτίας του αλαλούμ για το οποίο ευθύνεται η κυβέρνηση.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/850239634&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Η ίδια υπογράμμισε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 ότι δεν σταματούν να μετρούν γκάφες, λάθη, διαχειριστικές ανεπάρκειες ολιγωρίες της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τελικά πληρώνει τον λογαριασμό ο ελληνικός τουρισμός.

Αυτό που συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που θα περίμενε κανείς, είπε, καθώς έχουμε αεροδρόμια που ανοιγοκλείνουν αντίθετα με τις διεθνείς οδηγίες και τουρίστες που εγκλωβίζονται στους συνοριακούς σταθμούς, υγειονομικά πρωτόκολλα που παραμένουν ασαφή και ηλεκτρονικές φόρμες που δεν είναι λειτουργικές.

Παράλληλα, η Κ.Νοτοπούλου τόνισε ότι ο κόσμος του Τουρισμού κλαίει για τις χιλιάδες ακυρώσεις. Ο γερμανικός Τύπος γράφει μην πάτε στην Ελλάδα εξαιτίας του μπάχαλου. Φτάσανε στα σύνορα οι άνθρωποι, όπως τόνισε, και δεν τους είπε πει κανέναν τι χαρτιά έπρεπε να έχουν μαζί τους.

Τέλος, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε μεταξύ άλλων ότι «η ανεπάρκεια του κ. Θεοχάρη, που καλείται να χειριστεί τον πυλώνα της εθνικής μας Οικονομίας, είναι αυτή που είναι αλλά και ο πρωθυπουργός αδιαφορεί απόλυτα».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL