Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Αλ.Τριανταφυλλίδης: Τα παιδιά λιποθυμούν στα αρτοποιεία κ. Μητσοτάκη και εσείς θα λάβετε μέτρα αν χρειαστεί; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Τα παιδιά λιποθυμούν στα αρτοποιεία κ. Μητσοτάκη και εσείς θα λάβετε μέτρα αν χρειαστεί; (Video)

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για παρεμβάσεις στην οικονομία «αν χρειαστεί».https://www.youtube.com/embed/vpAU34xhh_8

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ..Τριανταφυλλίδης «είπε ο πρωθυπουργός ότι θα κάνει παρεμβάσεις στην οικονομία αν χρειαστεί. Τι αν χρειαστεί; Εδώ λιποθυμούν τα παιδιά στα αρτοποιεία. Aν χρειαστεί; Πότε θα χρειαστεί; Τι αναλγησία είναι αυτή; Δώσατε για τρεις μήνες 800 ευρώ. Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων περιμένει την πολυπόθητη ρευστότητα. Πότε;».

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για τις πορείες και τις διαδηλώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της Κυβέρνησης δεν έχει όρια. Με το εν λόγω νομοσχέδιο αναβιώνει ο νόμος της Χούντας για τις πορείες. Το ερώτημα όμως είναι γιατί καταθέτει τώρα το νομοσχέδιο για τις πορείες και τις διαδηλώσεις; Την ώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει το πρόβλημα, το ζήτημα του μεροκάματου, της ανεργίας, της ύφεσης που επαπειλείται, η Κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί με αντιπερισπασμούς να αλλάξει την ατζέντα».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL