Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Ό. Γεροβασίλη: Η ΝΔ έκανε τα πάντα για μη λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο Novartis (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ό. Γεροβασίλη: Η ΝΔ έκανε τα πάντα για μη λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο Novartis (Video)

Η ΝΔ έκανε τα πάντα για να καθυστερήσει την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis με μηνύσεις σε εισαγγελείς και κωλυσιεργίες δήλωσε η γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.https://www.youtube.com/embed/sfouNPxKCZw

«Θυμίζω την ιστορία με τους προστατευόμενους μάρτυρες. Είναι ντροπή για τη χώρα μας να προτίθεται να τους προστατεύσει το αμερικανικό κράτος διότι στην Ελλάδα απειλούνται και κινδυνεύουν. Η ΝΔ τα έκανε για να μην λάμψει η αλήθεια» υπογράμμισε η Ό. Γεροβασίλη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Novartis με τις ΗΠΑ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο συμβιβασμός λέει ότι η εταιρεία έδρασε με παράνομο τρόπο σε ξένες χώρες και στην Ελλάδα στην προσπάθειά της να επηρεάσει Έλληνες αξιωματούχος οι οποίοι στη συνέχεια θα επηρέαζαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Η πολιτική φαρμάκου υπογράφεται από υπουργούς, δεν υπογράφεται από γιατρούς ούτε από τον κλητήρα του υπουργείου. Για αυτό καταδίκασε το αμερικανικό δημόσιο την Novartis για αθέμιτες πρακτικές. Δεν έχει καμία εξουσία να δικάσει το ποιοι Έλληνες συμμετείχαν σε αυτό, είναι δουλειά της ελληνικής δικαιοσύνης» υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Παράλληλα η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε πώς γίνεται να είναι αξιόπιστος για τη ΝΔ ο Σ. Μιωνής όταν ο επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι ο Μ. Βορίδης είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.

Τέλος, ο Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων έρχεται «από τον φόβο της ΝΔ μπροστά στην έκρηξη του φθινοπώρου, ενόψει του κραχ που αναμένεται».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL