Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
ΣΥΡΙΖΑ: Φοβάται η ΝΔ για τον Σαμαρά;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Φοβάται η ΝΔ για τον Σαμαρά;

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει μάταια τους αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεχαστούν οι ευθύνες του για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος σε ανύπαρκτα ΜΜΕ», επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας εκ νέου στον Στ.Πέτσα.

Στη συνέχεια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναλαμβάνει ότι «αντί η κυβέρνηση να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή του κ. Παππά, μπορεί κάλλιστα να κάνει η ίδια, αυτό που προσπαθεί να της επιβάλλει ο κ. Σαμαράς. Να διευρύνει το κατηγορητήριο, να τον συμπεριλάβει σε αυτό και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση».

«Εκτός εάν φοβάται κάτι για τον κ. Σαμαρά και τις εκκρεμότητές του, που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επωμισθεί. Γιατί αυτός, όντως, δύσκολα διαγράφεται», σχολιάζει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Ας μην έχει όμως αυταπάτες. Έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους. Περιμένουμε την απάντησή του. Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL