Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τσίπρας από Ρόδο: Οι επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ οδηγούν την οικονομία σε έναν ακόμα φαύλο κύκλο (Video)

Eurokinissi

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και για τη στήριξη των εργαζομένων» ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας από την Ρόδο

«Οι εικόνες από τα καταστήματα στην παλιά πόλη της Ρόδου είναι αποθαρρυντικές και ενδεικτικές της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου.

«Οι επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ οδηγούν την οικονομία σε έναν ακόμα φαύλο κύκλο, όπως αυτόν που ζήσαμε στα χρόνια των μνημονίων» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας και σημείωσε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και για τη στήριξη των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης:

Αλ. Τσίπρας από Ρόδο: Να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι (Video)

Αλ.Τσίπρας: Αποτέλεσμα της αδράνειας της κυβέρνησης τα κλειστά καταστήματα στην πόλη της Ρόδου (Video)

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις