Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευκλ. Τσακαλώτος: Χρειάζεται αλλαγή μοντέλου και καταπολέμηση των ανισοτήτων

«Όσες κυβερνήσεις σκέφτονται πως η λύση είναι η καταστολή πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» τονίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Αν το γεγονός ότι σε ολόκληρο τον πλανήτη γίνονται αντιρατσιστικές πορείες αλληλεγγύης στον αμερικανικό λαό, δεν βροντοφωνάζει ότι το σύστημα είναι σε κρίση και ότι χρειάζεται αλλαγή μοντέλου και καταπολέμηση των ανισοτήτων που παράγει δεν ξέρω τι θα το έκανε» αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook, «ο συστημικός ρατσισμός, η γκετοποίηση, οι ανισότητες είναι ταυτόχρονα αιτίες και αποτελέσματα του προβλήματος.

Όσες κυβερνήσεις σκέφτονται πως η λύση είναι η καταστολή πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη».

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις