Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γ. Πιαντές υπήρξε ένας από τους πιο ανιδιοτελείς και ακούραστους αγωνιστές του κόμματος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γ. Πιαντές υπήρξε ένας από τους πιο ανιδιοτελείς και ακούραστους αγωνιστές του κόμματος

«Μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο σύντροφος Γιώργος Πιαντές έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντάς μας στη θλίψη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο σ. Γιώργος εντάχθηκε στην Αριστερά σε πολύ νεαρή ηλικία. Μέλος του ΚΚΕ και κατόπιν του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, ο σ. Γιώργος υπήρξε ένας από τους πιο ανιδιοτελείς και ακούραστους αγωνιστές του κόμματος. Ο ρόλος του στην ίδρυση και την καθημερινή λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» ήταν καταλυτικός. Μέλος του Δ.Σ. της Left Media Α.Ε., ο σ. Πιαντές πρόσφερε όλες τις δυνάμεις του και ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Και, βεβαίως, ήταν η ψυχή όλων των εκδηλώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του, φροντίζοντας με μεράκι την παραμικρή λεπτομέρεια που απαιτείται» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στη σύζυγό του, Βάσω, στα παιδιά του, Κώστα και Βασίλη και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL