Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Ν.Βούτσης: Λογαριαζόμαστε εκ μέρους της κοινωνίας και όχι της κομματικής κεφαλαιοποίησης (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Βούτσης: Λογαριαζόμαστε εκ μέρους της κοινωνίας και όχι της κομματικής κεφαλαιοποίησης (Ηχητικό)

«Η κρίση της πανδημίας ήρθε μετά την κρίση στον Έβρο που είχε πράγματι ιδιαίτερα στοιχεία και μετά και την κρίση με τις προσφυγικές δομές. Επειδή τότε είχαν συνηθίσει εν είδει και οιωνεί και στα όρια στρατιωτικού νόμου να υπάρχει η συζήτηση γύρω από αυτά τα ζητήματα, αντιλαμβάνεστε ότι ως συνέχεια και με μία έννοια μιθριδατισμού έχουμε μπει σ’ αυτήν τη δεύτερη κρίση και στη δεύτερη φάση που φοβάμαι να μη μείνει "παραμένων χάσμα" και να μη μείνει και "παραμένουσα πληγή" στη Δημοκρατία. Ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο], επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/797442325&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Ο ίδιος μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση α λα καρτ και μόνο από έναν. Λογαριαζόμαστε επομένως τώρα. Δεν είμαι της σχολής να τα σημειώσουμε στο «τεφτέρι» μας και θα τα πούμε μετά. Αυτά είναι πολιτικές ανοησίες. Ο λογαριασμός μας είναι καθημερινός».

«Τώρα λογαριαζόμαστε με ήθος, με ύφος, με τη δεοντολογία που χρειάζεται. Τώρα λογαριαζόμαστε εκ μέρους της κοινωνίας και όχι εκ μέρους της κομματικής κεφαλαιοποίησης. Όλη μας η δράση, όπως αναφέρει και η τελευταία ανακοίνωση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται στο όνομα του να μείνει η κοινωνία όρθια. Όχι για πολιτική και κομματική κεφαλαιοποίηση», υπογρα΄μμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL