Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Ανησυχία για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης (Video)

“Η ανάγκη εθνικής ομοψυχίας είναι επιβεβλημένη αλλά χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση»

«Η έκφραση «αισιοδοξούμε από απόγνωση» ταιριάζει δυστυχώς γάντι στα μέτρα της κυβέρνησης για την πραγματική οικονομία» επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

“Η ανάγκη εθνικής ομοψυχίας είναι επιβεβλημένη αλλά χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Την ίδια ώρα που προετοιμάζουν τους πολίτες για εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες μετά την κρίση με τον κορωνοιό, την ίδια ώρα βρίσκουν την ευκαιρία να δωρίζουν δεξιά και αριστερά εκατομμύρια ευρώ» σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond.

«Έσπευσαν να απαλλάξουν τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών από την υποχρέωση καταβολής της δόσης του τρέχοντος έτους για την άδεια, την ίδια ώρα ωστόσο μακροχρόνια άνεργοι και ωφελούμενοι προγραμμάτων του ΟΑΕΔ κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καμία οικονομική στήριξη. Η έκφραση «αισιοδοξούμε από απόγνωση» ταιριάζει δυστυχώς γάντι στα μέτρα της κυβέρνησης για την πραγματική οικονομία» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις