Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Θ. Φωτίου: Πρόβλημα της δεξιάς πολυκατοικίας ο Μουτζούρης - Να το λύσουν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Φωτίου: Πρόβλημα της δεξιάς πολυκατοικίας ο Μουτζούρης - Να το λύσουν (Video)

Την κυβέρνηση για τον διπλό εγκλωβισμό των νησιών, τόσο των προσφύγων – μεταναστών, όσο και των κατοίκων, κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.https://www.youtube.com/embed/uND7Brb5zgI

«Έχουμε αποτυχία και εγκληματική συμπεριφορά που έχει ξεδιπλωθεί όλο αυτόν τον καιρό. Υπάρχει διπλός εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών και των κατοίκων. Στοχοποιούμε τους ανθρώπους που θεωρήσαμε ότι ήταν η τιμή της Ελλάδας, που ήταν υποψήφιοι για Νόμπελ;» διερωτήθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Θ. Φωτίου ανέφερε ότι έχει γίνει μπάχαλο το προσφυγικό από την κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε έχει φέρει σε ακραίες καταστάσεις τα νησιά μας. Σχετικά με την αστυνομική καταστολή στα νησιά, σημείωσε ότι οι αστυνομικοί παίρνουν εντολές και έχουν πολιτικούς προϊσταμένους.

Κληθείσα τέλος να σχολιάσει τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της ΝΔ και της ακροδεξιάς πολυκατοικίας. «Είναι δικό τους πρόβλημα, να το λύσουν. Οι δικές μας απόψεις και το δικό μας ήθος δεν περιλαμβάνουν τέτοιες απόψεις».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL