Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Φωτίου: Πρόβλημα της δεξιάς πολυκατοικίας ο Μουτζούρης - Να το λύσουν (Video)

«Έχουμε αποτυχία και εγκληματική συμπεριφορά. Το προσφυγικό έχει γίνει μπάχαλο από την κυβέρνηση»

Την κυβέρνηση για τον διπλό εγκλωβισμό των νησιών, τόσο των προσφύγων – μεταναστών, όσο και των κατοίκων, κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.

«Έχουμε αποτυχία και εγκληματική συμπεριφορά που έχει ξεδιπλωθεί όλο αυτόν τον καιρό. Υπάρχει διπλός εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών και των κατοίκων. Στοχοποιούμε τους ανθρώπους που θεωρήσαμε ότι ήταν η τιμή της Ελλάδας, που ήταν υποψήφιοι για Νόμπελ;» διερωτήθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Θ. Φωτίου ανέφερε ότι έχει γίνει μπάχαλο το προσφυγικό από την κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε έχει φέρει σε ακραίες καταστάσεις τα νησιά μας. Σχετικά με την αστυνομική καταστολή στα νησιά, σημείωσε ότι οι αστυνομικοί παίρνουν εντολές και έχουν πολιτικούς προϊσταμένους.

Κληθείσα τέλος να σχολιάσει τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της ΝΔ και της ακροδεξιάς πολυκατοικίας. «Είναι δικό τους πρόβλημα, να το λύσουν. Οι δικές μας απόψεις και το δικό μας ήθος δεν περιλαμβάνουν τέτοιες απόψεις».

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις