Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Oλ. Κεφαλογιάννη κατά Χρυσοχοΐδη για την «ανομία» στο κέντρο της Αθήνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Oλ. Κεφαλογιάννη κατά Χρυσοχοΐδη για την «ανομία» στο κέντρο της Αθήνας

Αιχμές για την «ανομία» στο κέντρο της Αθήνας και τα αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας που παρατηρούνται καθημερινά στην «Τριλογία της Αθήνας» άφησε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επισημαίνει πως η «Τριλογία των Αθηνών» αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης μας για τους τουρίστες και ταυτόχρονα κεντρικό σημείο για τους πολίτες λόγω των ΑΕΙ, των τραπεζών, των θεάτρων, των εμπορικών καταστημάτων και των κεντρικών σταθμών αποβίβασης – επιβίβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με ποιες δράσεις προτίθεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανομίας στην επονομαζόμενη «νεοκλασική τριλογία» της Αθήνας διερωτάται η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΘΕΜΑ: Αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας στην «Τριλογία της Αθήνας»

Στην οδό Πανεπιστημίου, μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών στην επονομαζόμενη «νεοκλασική τριλογία» της Αθήνας, καθημερινά, και κυρίως σε ώρες αιχμής, τουρίστες και πολίτες πέφτουν θύματα κλοπών, ενώ τις βραδινές ώρες εξακολουθεί να γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Η «Τριλογία των Αθηνών» αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης μας για τους τουρίστες και ταυτόχρονα κεντρικό σημείο για τους πολίτες λόγω των ΑΕΙ, των τραπεζών, των θεάτρων, των εμπορικών καταστημάτων και των κεντρικών σταθμών αποβίβασης – επιβίβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Με ποιες δράσεις προτίθεται να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανομίας στην «Τριλογία της Αθήνας»;

Η ερωτώσα βουλευτής

Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL