Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: “Χαστούκι” για τη Ν.Δ. οι συστάσεις του Αρείου Πάγου (Video)

«Είναι σοβαρή μία κυβέρνηση όταν ο αντιπρόεδρος της και υπουργοί της, με φωνή Αντώνη Σαμαρά επιτίθενται με χυδαίο τρόπο σε προστατευόμενους μάρτυρες;»

«Οι συστάσεις του Αρείου Πάγου ήταν χαστούκι για τη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Μία πολιτική πλειοψηφία –στην προκειμένη περίπτωση της προανακριτικής επιτροπής- ακόμη και εάν θεσμικά υποστηρίζει το ρόλο του εισαγγελέα δεν μπορεί να καταλύει το κράτος δικαίου. Οι συστάσεις του Αρείου Πάγου ήταν χαστούκι για τη Νέα Δημοκρατία» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως ανέφερε, «είναι προσβολή για το δικαιϊκό  μας σύστημα να αποκαλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες κουκουλοφόρους. Είναι σοβαρή μία κυβέρνηση όταν ο αντιπρόεδρος της και υπουργοί της, με φωνή Αντώνη Σαμαρά επιτίθενται με χυδαίο τρόπο σε προστατευόμενους μάρτυρες; Η προστασία των μαρτύρων διασφαλίζεται με την πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης; Ελέγχονται δύο στελέχη της ΝΔ και ένας πρώην υπουργός του ΚΙΝ.ΑΛ και τολμούν και λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δύσκολή θέση;».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις