Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Αλ. Χαρίτσης: Προχωράμε μέσα από τη σύνθεση, χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Χαρίτσης: Προχωράμε μέσα από τη σύνθεση, χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες (Video)

Είμαστε περήφανοι για το κείμενο απολογισμού καθώς για πρώτη φορά ελληνικό κόμμα εξουσίας προχωράει σε αντίστοιχη κίνηση δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και σημείωσε ότι ουδέποτε επί 40 χρόνια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έκαναν κάτι ανάλογο.https://www.youtube.com/embed/YYLietC0L-E

«Δεν υπάρχουν ωραιοποιήσεις στο κείμενο. Ίσα ίσα εμείς θέλουμε και πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και να μην επαναλάβουμε την επόμενη φορά τα λάθη που κάναμε τώρα. Ποτέ δεν κουνήσαμε το δάχτυλο στην κοινωνία ότι τα κάναμε όλα σωστά. Έγιναν και λάθη και είμαστε εδώ μαζί με την κοινωνία να τα διορθώσουμε» τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Όπως ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε συζήτηση για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας «με πολύ ζωντανό, συντροφικό και δημοκρατικό τρόπο», ενώ συζητήθηκε ανοιχτά και δημοκρατικά το κείμενο του απολογισμού.

«Είναι μία πολύ μεγάλη κατάκτηση για το κόμμα μας, είμαστε περήφανοι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε έναν αναλυτικό με τα θετικά και τα αρνητικά όλης αυτής της πορείας από το 3% έφτασε να κάνει διακυβέρνηση της χώρας για 4,5 χρόνια» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι, ο Αλ. Χαρίτσης απάντησε πως «ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε τα γεγονότα. Η σπέκουλα της ΝΔ σχετικά με την καταστροφή στο Μάτι ήταν ανελέητη, όμως μετεκλογικά οι αρχηγοί της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που διαχειρίστηκαν επιχειρησιακά την τραγωδία αναβαθμίζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Ο Αλ. Χαρίτσης αναφέρθηκε τέλος και στην επισήμανη του Αλ. Τσίπρα για το «ναρκοθετημένο πεδίο» που ο ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε σε κομβικούς αρμούς της εξουσίας. «Ο κ. Τσίπρας είπε αυτό που λέει όλη η ελληνική κοινωνία. Γίνονται και τιμητές τώρα αυτοί που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια και αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν στο κράτος μία λογική καθεστώτος. Βλέπουμε να επανέρχεται αυτή η λογική τους τελευταίους επτά μήνες. Βλέπουμε τι έγινε με τον διοικητή της ΕΥΠ και με τους διοικητές των νοσοκομείων».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL