Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ.Σαρακιώτης: Ξεχάσατε τι έλεγε προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης και για τα Εξάρχεια κ. Χρυσοχοΐδη (Video)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στις 11/9/2016 στην εφημερίδα REAL News όπου δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «θα τελειώσω τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα»

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Παύλου στον ΣΚΑΪ, σχετικά με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων, ότι: «ποτέ δεν είπε κανείς ότι σε ένα μήνα τελειώνουμε με τα Εξάρχεια και θα ήταν ουτοπικό να το πει» δεν έμεινε ασχολίαστη από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη.

Ο ίδιος υπενθυμίζει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη, «τις οποίες και έκαναν σημαία τα στελέχη της ΝΔ».

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στο φύλλο της 11ης Σεπτεμβρίου 2016 της εφημερίδας REAL News όπου και δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «θα τελειώσω τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις