Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ.Γιαννούλης: Στην υπηρεσία της ιδιωτικής εκπαίδευσης με δογματική επιμονή η ΝΔ

Eurokinissi

«Το πρόβλημα της υπουργού Παιδείας δεν είναι πως θα ενισχυθούν τα δημόσια πανεπιστήμια αλλά ο χώρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική στη κυβέρνηση και προσωπικά στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, άσκησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Θέλω να επιβραβεύσω την υπουργό Παιδείας γιατί πραγματικά είναι συνεπής σε μία γραμμή, την οποία καταγγείλαμε προεκλογικά, την οποία ακολουθεί με δογματική επιμονή. Το πρόβλημα της δεν είναι πως θα ενισχυθούν τα δημόσια πανεπιστήμια αλλά ο χώρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «με τα πολλαπλά ψέματα η ΝΔ και τα στελέχη της, έχασαν μέσα σε 7 μήνες το δικαίωμα να επιχειρούν να εμφανίζονται ως υπερασπιστές του δημοσίου συμφέροντος». 

Παράλληλα, ο Χρ.Γιαννούλης δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «ο δήθεν πόνος της ΝΔ για τους νέους που αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, έφτανε προεκλογικά στα όρια της υποκριτικής τελειότητας», όταν «έρχονται σήμερα και πετάνε στο δρόμο 5.500 νέους επιστήμονες, με ιδιαίτερα υψηλά προσόντα, που στελέχωσαν τη δημόσια διοίκηση, με εξαιρετικά αποτελέσματα».

«Την ίδια ώρα ο υπουργός Εργασίας, άλλος ένας μέγας θιασώτης της πολιτικής απάτης και του ψέματος, στήνει μία επικοινωνιακή φιέστα με τον επαναπατρισμό 500 νέων» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολοκληρώνοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «οι εκπαιδευτικοί των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, με ίδια προσόντα και ίδιες υποχρεώσεις με τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ως  έμπειροι εκπαιδευτικοί αιτήσεις για τις νέες δομές». 

«Η κυρία Κεραμέως δε θα αποφύγει να είναι η δεύτερη υπουργός, μετά τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, που θα δει το δρόμο της εξόδου, όχι γιατί δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης, αλλά γιατί δε θα καταφέρει ποτέ να αποκτήσει την εμπιστοσύνη μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών», σχολίασε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Χρήστος Γιαννούλης.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις