Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Επιστρέψαμε στην κανονικότητα και... στις βασιλόπιτες (Video)

«Ακόμη και όλους τους γνωστούς ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης να καλέσουμε να στείλουν βασιλόπιτες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν μαζεύονται 12.000 ευρώ», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, τη δαπάνη των 12.000 ευρώ για την κοπή βασιλόπιτας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας χθες στo Kontra Channel.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος «ακόμη και όλους τους γνωστούς ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης να καλέσουμε να στείλουν βασιλόπιτες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν μαζεύονται 12.000 ευρώ».

«Αναρωτιέμαι πως βγήκε η απόφαση για τη σχετική δαπάνη. Ας το κρίνουν οι πολίτες. Δυστυχώς, επιστρέψαμε στην κανονικότητα…και στις βασιλόπιτες», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις