Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
ΣΥΡΙΖΑ: Η παραδοχή Βορίδη επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Η παραδοχή Βορίδη επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό

«Η παραδοχή ότι η επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής συνιστά ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο πεδίο, στην οποία προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, προσθέτει ένα ακόμη πολύ σοβαρό πρόβλημα στον Κυρ. Μητσοτάκη», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «με τη δήλωση αυτή, ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε εκ των έσω αυτό που όλοι γνώριζαν αλλά δεν τολμούσαν να παραδεχτούν: ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο κρίσιμο αυτό ζήτημα».

Μ. Βορίδης: "Έμμεση ομολογία της κυβέρνησης ότι ο χειρισμός ως εδώ δεν ήταν αυτός που θέλαμε"

Συγκεκριμένα ο Μάκης Βορίδης δήλωσε: "Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο ανασυντάχθηκε η κυβέρνηση αποτελεί και μια έμμεση ομολογία ότι προφανώς ο χειρισμός ως εδώ δεν ήταν αυτός που θέλαμε”. 

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι “κλείνει αυτό το κομμάτι το αυτοκριτικό και η σύσταση πια του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που πρέπει να εφαρμόσει τις πολιτικές που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο -όχι άλλες, αυτές τις πολιτικές που έχει ψηφίσει, αλλά πρέπει να τις εφαρμόσει και πρέπει να τις εφαρμόσει με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα – νομίζω ότι είναι και η επόμενη φάση στην οποία θα κριθεί και το επανασυσταθέν και νεοσυσταθέν υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL