Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Κ. Νοτοπούλου: Υποχρέωσή μας η θεσμική συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοτικής παράταξης (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Νοτοπούλου: Υποχρέωσή μας η θεσμική συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοτικής παράταξης (Ηχητικό)

Κάλεσμα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν οργανωτικά στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» που θα εκφράζει καθημερινά την προοδευτική Θεσσαλονίκη απηύθυνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Κάτι παίζει στο Κόκκινο» ενόψει της καταστατικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

«Στη δημοτική παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί" βρήκε τόπο συνάντησης όλος ο προοδευτικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, κάτι που εκφράστηκε και στο ποσοστό στις δημοτικές εκλογές. Υποχρέωσή μας είναι να συγκροτήσουμε θεσμικά αυτή τη μεγάλη προοδευτική παράταξη με σκοπό την προαγωγή της ποιότητας ζωής, την υπεράσπιση της πόλης, τη συνοχή της κοινωνίας, την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους και των εργαζόμενων. Πρόκειται για αιώνιο αγώνα ενάντια στον ρατσισμό, τη ξενοφοβία, τη συντήρηση και οπισθοδρόμηση που επιχειρείται από την δημοτική αρχή» δήλωσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.

«Εμείς θέλουμε όλους τους πολίτες σε κάθε γειτονιά να συγκροτηθούν, να πάρουν την ευθύνη και την υπόθεση στα χέρια τους, να οργανωθούν σε επιτροπές γειτονιάς κάτι που το προβλέπει το καταστατικό. Είχαμε προβλέψει στον Κλεισθένη οι τοπικές συνελεύσεις στις κοινότητες να έχουν αποφασιστικό ρόλο, κάτι που η κυβέρνηση το αποτρέπει καθώς δίνει τη «δυνατότητα» στους Δήμους να μην το επιλέξουν και φυσικά η διοίκηση του κ. Ζέρβα δεν θέλει να αναζωογονήσει και να τους δώσει ρόλο σοβαρό. Εμείς επιμένουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες και την επιστημονική τεκμηρίωση των προγραμματικών μας θέσεων και άρα επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας» τόνισε η κα Νοτοπούλου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να συγκροτήσουν μια παράταξη «που θα εκφράσει με διάρκεια, δύναμη και επιτυχία όχι μόνο στις εκλογές αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών την προοδευτική Θεσσαλονίκη».

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/716835697&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL