Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέτωπο για το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας ανακοίνωσε ο Α. Ξανθός από τη Λάρισα (Video)

thessaliatv.gr

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της ΝΔ

Μέτωπο για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, ο τομεάρχης υγείας του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε συνέντευξη τύπου.

 

Μάλιστα ο κ. Ξανθός ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκδήλωση από ο ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, καθώς όπως ανεφερε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση έχει ανοίξει τα χαρτιά της και θέτει εν αμφιβόλω το νομικό καθεστώς των νοσοκομείων, βάζοντας από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες.

Ειδικότερα ο πρώην υπουργός Υγείας ερωηθείς σχετικά σημείωσε ότι στο μέτωπο αυτό πιθανόν να συμμετέχουν και το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα-25, ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις