Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Την Παρασκευή απαντά ο Κ. Μητσοτάκης στον Αλ. Τσίπρα για τα εγκλήματα “λευκού κολάρου”
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την Παρασκευή απαντά ο Κ. Μητσοτάκης στον Αλ. Τσίπρα για τα εγκλήματα “λευκού κολάρου”

Την Παρασκευή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», θα απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ερωτήσεις που κατέθεσαν Αλέξης Τσίπρας για τα εγκλήματα «λευκού κολάρου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανακατέθεσε την επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την «επιεική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός ευνοεί «όσους δεν δίστασαν στα χρόνια πριν ή κατά τη διάρκεια της κρίσης να μετέρχονται απατηλά μέσα και ιδιαίτερα τεχνάσματα και να καταχρώνται τις θέσεις εμπιστοσύνης που κατείχαν, προτάσσοντας τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και αξιοποιώντας την προνομιακή πληροφόρηση και τις ευκαιρίες που έδινε η συμμετοχή τους σε ένα σύστημα διαπλοκής και θεσμικής και πολιτικής προστασίας τέτοιων δραστηριοτήτων, όπως ενδεικτικά έγινε με την τιμολόγηση των φαρμάκων».

Ο Κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει σε ερώτησηη της Φώφης Γεννηματά για το προσφυγικό και αν θα επιμείνει στην «πιστή» εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και στο Δουβλίνο ή θα προτείνει εναλλακτικό σχέδιο για την διαχείριση του «προσφυγικού-μεταναστευτικού» και την κατανομή των βαρών στις χώρες-μέλη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL