Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Θ. Παπαχριστόπουλος: Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Στουρνάρας ήθελαν ενίσχυση του θεσμού του προστατευόμενου μάρτυρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Παπαχριστόπουλος: Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Στουρνάρας ήθελαν ενίσχυση του θεσμού του προστατευόμενου μάρτυρα (Video)

«Τον Δεκέμβριο του 2014, Κ. Μητσοτάκης, Α. Γεωργιάδης και Γ. Στουρνάρας ψήφισαν για την ενίσχυση του θεσμού του προστατευόμενου μάρτυρα. Η υποκρισία έχει κοντά ποδάρια και αυτό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ» δήλωσε Θανάσης Παπαχριστόπουλος.https://www.youtube.com/embed/o5D05zau_Kk

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην ΕΡΤ1, προκάλεσε τη ΝΔ να καταργήσει το θεσμό καθώς διαθέτει 158 βουλευτές, «Δεν το κάνετε γιατί υποκρίνεστε. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες ήταν ο λόγος που σε όλο τον κόσμο έχουν διαλευκάνει υποθέσεις από τη Κόσα Νόστρα, μέχρι τη Κου Κλουξ Κλαν» επισήμανε.

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για κατάντια της ΝΔ επειδή «στοιχίζεται» πίσω από τον Κ. Φρουζή, ενώ τόνισε ότι γίνεται μία γιγάντια προσπάθεια να απαξιωθεί μία δικαστίνα που κάνει καλά τη δουλειά της, η Ελ. Τουλουπάκη. Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή, μαζί με την Ηλ. Ζαμανίκα έκαναν την έρευνα για τον Γ. Παπαντωνίου, με αποτέλεσμα να σιωπήσουν όσοι μιλούσαν για σκευωρία και ποινικοποίηση της πολιτικής.

«Για να υπάρχει ηθική αυτουργία του Παπαγγελόπουλου πρέπει να υπάρχει και φυσική. Όταν βγήκε ο Αλ. Τσίπρα από το κάδρο, βρήκαν τον Παπαγγελόπουλο και μετά έπεσαν στην Τουλουπάκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θ. Παπαχριστόπουλος.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL