Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Δ. Στούμπος: Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τo ρεπορτάζ των FT
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Στούμπος: Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τo ρεπορτάζ των FT

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση της ΝΔ μετά και το ρεπορτάζ των FT για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που αποτελεί θεσμική υπαναχώρηση ως προς την αντιμετώπιση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, παρατήρησε ο διευθύνων Σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος, μιλώντας στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Ο δημοισιογράφος τόνισε μάλιστα πως οι FT "δεν έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, αλλά βάζουνε μια σειρά ζητήματα λειτουργίας χωρών, όπως αυτό της διαφθοράς και διαπλοκής στη χώρα μας".

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ο Δ. Στούμπος ανέφερε ότι παρά την κοινοβουλευτική εξάλειψη της Χ.Α, "ακροδεξιές νοοτροπίες" υπάρχουν μέσα στη ΝΔ, και έφερε ώς παράδειγμα τη δήλωση του Μ. Βορίδη, “το ξύλο αποτελεί στοιχείο αναγκαστικότητας", χαρακτηρίζοντάς την "απαράδεκτη".

"Πολλές φορές μας δίνει μία αναμνηστική δόση από το βαρύ του παρελθόν" ο Μ. Βορίδης, πρόσθεσε.

Ο Δ. Στούμπος αναφερόμενος στο ρόλο του Τύπου και το επικοινωνιακό παιχνίδι της ΝΔ, είπε ότι με το δόγμα “νόμος και τάξη” η κυβέρνηση προσπαθεί συστηματικά να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το προσφυγικό, το σκάνδαλο της Novartis, κ.α

Τέλος, ο δημοσιογράφος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι έκθετη μπροστά στους πολίτες καθώς δε μπορεί να εξηγήσει μια οικονομική πολιτική που μόνο τα μεσσαία στρώματα δεν ευνοεί, τελικά.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL