Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Α.Βαγενά: ΜΑΤ εναντίον φοιτητών και όχι εναντίον διακινητών ναρκωτικών

Για «έντονη δραστηριότητα καταστολής των μαθητών και φοιτητών» από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κάνει λόγο η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «λίγη από αυτή την προθυμία να έδειχνε για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι»

«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βλέπουμε να δείχνει το τελευταίο διάστημα έντονη δραστηριότητα για την καταστολή των μαθητών και φοιτητών, όπως μας δείχνουν πολλά παραδείγματα σαν τα χθεσινά γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ», τονίζει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά.

Η ίδια προσθέτει ότι «λίγη από αυτή την προθυμία να έδειχνε για την καταπολέμηση του εγκλήματος της διακίνησης και της χρήσης ναρκωτικών σε όλο το κέντρο της Αθήνας, θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι».

«Όμως η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών είναι μια υπόθεση που από πίσω της κρύβονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και όχι δεκαεξάρηδες και εικοσάρηδες μαθητές και φοιτητές που είναι εύκολο να τους "καταστείλεις"» σημείωσε η Ά.Βαγενά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις