Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ.Γιαννούλης σε ΣΚΑΪ: Δεν μπορούμε μία ρατσιστική εκδήλωση να τη βαφτίζουμε «τσίκνισμα» (Video)

«Το ζήτημα είναι η παραδημοσιογραφία και τα επαγωγικά συμπεράσματα δημοσιογράφων. Ποτέ δεν πρότεινα να απαγορευτεί η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν μπορούμε μία ρατσιστική εκδήλωση να τη βαφτίζουμε "τσίκνισμα"», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, αναφορικά με τη διοργάνωση «κατανάλωσης χοιρινού και αλκοόλ», από ακροδεξιούς, έξω από δομή μεταναστών στα Διαβατά. «Μιλάτε για τσίκνισμα και εγώ για ρατσιστική εκδήλωση».

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για την προσπάθεια συγκάλυψης αυτών των ενεργειών και τις διαστρεβλώσεις των δηλώσεών του, σχολίασε ότι «το ζήτημα είναι η παραδημοσιογραφία και τα επαγωγικά συμπεράσματα δημοσιογράφων. Ποτέ δεν πρότεινα να απαγορευτεί η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ».

Παράλληλα, ο Χρ.Γιαννούλης χαρακτήρισε πολιτικά απαράδεκτο τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων από ομάδες ακραίων, αναρωτώμενος «ποίος οριοθετεί ότι αυτή η γραφικότητα δεν μπορεί να γίνει σπίθα που θα προκαλέσει πυρκαγιά».

Δεν παρέλειψε δε, να τονίσει αναφορικά με ενδεχόμενες ρατσιστικές δράσεις ότι «το βασικό είναι να εντοπίζουμε το οτιδήποτε ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συνολικά»

«Η κυβέρνηση οφείλει να σοβαρευτεί στο θέμα του προσφυγικού και να βάλει στην άκρη τις παρελθοντικές της εμμονές και τα δόγματα της», σχολίασε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «η ΝΔ σε δύο μήνες σήκωσε τα χέρια ψηλά και από το "καλή είναι η Μόρια φτάσαμε στο ότι το προσφυγικό δεν είναι διαχειρίσιμο».

Ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δέχονται απειλές.

Τέλος, ο Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε με τεκμήρια τη στήριξη των δομών αλληλεγγύης αντιμετωπίζοντας μάλιστα «καταστάσεις έντασης πολύ περισσότερες ποσοτικά και ποιοτικά σε σχέση με τη ΝΔ».

Δείτε όλα τα σχόλια