Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Χρ. Γιαννούλης για Novartis: Η ΝΔ τροφοδοτεί την ένταση για να πετάει την μπάλα στην κερκίδα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Γιαννούλης για Novartis: Η ΝΔ τροφοδοτεί την ένταση για να πετάει την μπάλα στην κερκίδα (Video)

«Τροφοδοτούν την ένταση για να μετατοπίζεται η μπάλα στην κερκίδα. Θα δούμε και χειρότερα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης αναφερόμενος στις μεθοδεύσεις ΝΔ – ΚΙΝΑΛ στη Βουλή ώστε να αποκλειστούν Δ. Τζανακόπουλος και Π. Πολάκης από την προκαταρκτική επιτροπή.https://www.youtube.com/embed/a4uSIYeWwhw

Όπως σημείωσε ο Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στην τηλεόραση του Κόντρα, πρόκειται για μία προσπάθεια της ΝΔ θέλει να κρύψει το σκάνδαλο Novartis αλλά και «την κυνική παραδοχή στα όρια του παραλόγου και της πρόκλησης από τον κ. Γεωργιάδη» με την περιβόητη δήλωσή του στην ελβετική τηλεόραση.

«Προσπαθούν να εστιάσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι η ηθική αυτουργία Παπαγγελόπουλου σε ένα έγκλημα που δεν έχει φυσικό αυτουργό. Πρόκειται για νομική ασυνέπεια» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο λογαριασμός πολιτικού προσώπου που δόθηκε στην Ελβετία προς διερεύνηση αποτελεί ένδειξη ικανή να εκκινήσει διαδικασίες στην Ελλάδα. «Σκάνδαλο, τέτοιου μεγέθους στην Ελλάδα χωρίς πολιτική κάλυψη, που μπορεί να πρόκειται για πολιτικές ευθύνες και όχι ποινικές, δεν μπορεί να υπάρξει» κατέληξε ο Χρ. Γιαννούλης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL