Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Ρήγας: Καλώς ήρθε η ΝΔ στην πραγματικότητα του προσφυγικού (Video)

«Δεν είναι μόνο η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είναι και η ρητορική που υπάρχει από τους υπόλοιπους σε σχέση με το προσφυγικό»

Επίθεση της ΝΔ για τη στάση της στη διαχείριση του προσφυγικού εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επί 3,5 μήνες δεν έχει κάνει τίποτα.

«Καλώς ήρθε η ΝΔ στην πραγματικότητα. Να θυμηθούμε πώς μιλούσαν, πώς αντιλαμβάνονταν το θέμα. Δεν είναι μόνο η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (σ.σ. Πεντέλης), είναι και η ρητορική που υπάρχει από τους υπόλοιπους σε σχέση με το προσφυγικό» επισήμανε ο Π. Ρήγας μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ευρωπαϊκής επιτροπή ασύλου, αλληλεγγύης από την Ευρώπη αλλά και ενσωμάτωσης των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Τέλος, ο Π. Ρήγας κάλεσε τη ΝΔ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη λέξη «επαναπροώθηση», καθώς αντίκεται στο κοινοτικό δίκαιο.

Το σχόλιο του Π. Ρήγα για την εισβολή της Αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες που προβαλλόταν το Joker: "Πως είναι δυνατόν να εισβάλλει έτσι η Αστυνομία σε δημόσιο χώρο";

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο