Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Μπαρής: Τιμή για την περιοχή μας η επίσκεψη του Τσίπρα

Ο δήμαρχος Ερυμάνθου ανέφερε ότι ήταν μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο χωριό Σκιαδά

Για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αχαΐα μίλησε Στο Κόκκινο ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δημοκρατική παράδοση του τόπου τους αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί.

Ο κ. Μπαρής εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι ήταν μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο χωριό Σκιαδά το οποίο και επισκέφθηκε το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι η περιοχή τους βέβαια έχει συνηθίσει να δέχεται πρωθυπουργούς εν ενεργεία και μη, καθώς το Καλέντζι από το οποίο κατάγονται οι Παπανδρέου είναι κοντά τους.

Ο κ. Μπαρής εξήγησε ότι αποδέχτηκαν την πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με βασικότερο αυτό της ερημοποίησης και της φυγής των νέων ανθρώπων από εκεί.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις