Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Χρ. Δουίτσης: Υποδεχόμαστε τα εκατοντάδες νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς το συνέδριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Δουίτσης: Υποδεχόμαστε τα εκατοντάδες νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς το συνέδριο

Συνέλευση υποδοχής καλωσορίσματος νέων μελών που εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από τις εκλογές μέχρι σήμερα διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Δευτέρα, στις 18.30 στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Ορθά Κοφτά ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, «υπάρχει ένα κύμα εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είναι κάποιοι εκατοντάδες συντρόφισσες και σύντροφοι στην Α’ και στη Β’ Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε να κάνουμε μια διαδικασία καλωσορίσματος τους».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η βουλευτής Επικρατείας και τέως υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, καθώς και το μέλος του διευρυμένου οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Τσιόκας.

Ο κ. Δουίτσης σημείωσε πως «έχει τεθεί επί τάπητος η διεύρυνση του κόμματος ενόψει του Συνεδρίου που θέλουμε να αποτελέσει μια τομή, ένα γεγονός για την αριστερά και τον προοδευτικό χώρο στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη».

«Έχει ξεκινήσει τρίμηνη καμπάνια για την διεύρυνση και την ανασυγκρότηση, έχει δημοσιευθεί η διακήρυξη που αποτελεί κάλεσμα σε κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη της χώρας να πλαισιώσει και να στηρίξει την προσπάθεια μας και να εγγραφεί, ενώ υπάρχει και ο οδικός χάρτης προς το 3ο Συνέδριο», συμπλήρωσε ο κ. Δουίτσης, και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν το επόμενο τρίμηνο ανοιχτές συνελεύσεις, εκδηλώσεις και θεματικές εκδηλώσεις ανά κοινωνικό χώρο.

«Αυτό που ενδιαφέρει είναι το κόμμα να «συναντήσει» το κύμα στήριξης που είδαμε να εκφράζεται στις εκλογικές αναμετρήσεις του καλοκαιριού, να συζητήσουμε με αυτόν τον κόσμο και να τον καλέσουμε από κοινού να πορευτούμε για τα κρίσιμα θέματα και ζητήματα» σημείωσε ο συντονιστής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κύμα στήριξης και εγγραφής έρχεται μετά από εκλογική ήττα, άρα θωρούμε ότι είναι θετικό και δείγμα υγείας.  Έχει να κάνει με την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του προέδρου και του κόμματος στήριξης της προσπάθειας» τόνισε στη συνέχεια και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το επόμενο τρίμηνο οι εγγραφές θα πολλαπλασιαστούν.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/695408929&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL