Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρ.Αλεξιάδης: Το προσχέδιο προϋπολογισμού της ΝΔ περιγράφει την εξαιρετική κατάσταση της οικονομίας που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Ο κ. Σταϊκούρας δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ

«Το προσχέδιο προϋπολογισμού που υπέγραψε και κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός κ. Σταϊκούρας, περιγράφει με σαφήνεια την εξαιρετική κατάσταση της οικονομίας που παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση, παρά την προεκλογική δαιμονοποίηση από τη ΝΔ και παρ' όλο που δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπενθύμισε ότι «δεν έγιναν θαύματα το τελευταίο τρίμηνο, αλλά επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, από το '18 και μετά όλοι οι έξοδοι στις αγορές έγιναν με τα χαμηλότερα επιτόκια που είχε πετύχει ποτέ η χώρα».

Αναφερόμενος στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, τόνισε ότι είναι σε αντίθεση με το προεκλογικό αφήγημα της ΝΔ και αποκάλυψε ότι στη σελίδα 22 εμφανίζονται 600 εκατ. ευρώ επιπλέον φορολογικών επιβαρύνσεων, αλλά και στη σελίδα 43, επιπλέον 660 εκατ. ευρώ από ασφαλιστικές εισφορές, θέματα για τα οποία, όπως είπε, περιμένει αναλυτικές απαντήσεις στη Βουλή.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ιστορικό λάθος

Το μόνο που έλειπε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μια ακόμη κρίση αξιοπιστίας. Αλλά κι αυτό το κατάφερε σ’ αυτή τη σύνοδο κορυφής κάνοντας το ιστορικό λάθος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο