Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Ζήτημα με τη μεταμεσονύχτια κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζήτημα με τη μεταμεσονύχτια κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζήτημα με τη μεταμεσονύχτια κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, αλλά και με την εγγραφή του στην αρμοδιότητα μόνο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ήγειραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, Γιώργος Βαρεμένος και Σωκράτης Φάμελλος.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν, ότι το νομοσχέδιο ανέβηκε μετά τα μεσάνυχτα στον ιστότοπο της Βουλής μόνο στο σκέλος της αιτιολογικής του έκθεσης και όχι με τις διατάξεις που εισάγονται και τις καταργούμενες διατάξεις, πράγμα που έγινε σήμερα το πρωί, με συνέπεια να απομένει λίγος χρόνος για την προετοιμασία των βουλευτών.

Όπως ενημέρωσε τους βουλευτές ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γιώργος Βλάχος, το θέμα της αρμοδιότητας της επιτροπής έχει λυθεί και το νομοσχέδιο εισάγεται για επεξεργασία, αύριο (Παρασκευή), και στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, καθόσον περιλαμβάνει και διατάξεις για τα εργασιακά.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος διαβεβαίωσε πάντως τα μέλη της Επιτροπής ότι θα δοθεί άνεση χρόνου για την επεξεργασία των προωθούμενων διατάξεων από τις αρμόδιες επιτροπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL