Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Ανακοίνωση της Π.Γ. / Ανακοίνωση της Π.Γ.: Το "Πράττω" θα συνεισφέρει στη συμπόρευση των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανακοίνωση της Π.Γ. / Ανακοίνωση της Π.Γ.: Το "Πράττω" θα συνεισφέρει στη συμπόρευση των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης

Την πολιτική κατάσταση, τις προοπτικές σύγκλισης της δημοκρατικής παράταξης και οργανωτικά θέματα, συζήτησε η Π.Γ. του Πράττω σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κίνησης, η εκτίμηση ήταν ότι "αδήριτη ανάγκη είναι να διαμορφωθεί το μεγάλο δημοκρατικό - προοδευτικό ρεύμα συνάντησης σοσιαλιστών, πατριωτικής Αριστεράς και ριζοσπαστικής αριστεράς. Στη δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ανάμεσα σε όλες τις δυνάμεις, με αρχές, αξίες, πρόγραμμα, όραμα". Σε αυτήν την κατεύθυνση θα εντείνει τις προσπάθειες του το Πράττω, όπως ανακοινώνει. Συζητήθηκε επίσης η διαμόρφωση του τελικού προγράμματος ανοιχτών εκδηλώσεων - συζητήσεων του Πράττω, με ομιλητές που θα συνεισφέρουν με τις ιδέες τους στη διαμόρφωση των αναγκαίων προτάσεων για τη συμπόρευση των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης.

Επιπλέον εξετάστηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση, η πολιτική της κυβέρνησης και η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, καθώς και οργανωτικά θέματα (νέα μέλη, προετοιμασία πανελλαδικής συνάντησης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL