Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.7°C
5 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.9°C16.6°C
4 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.3°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κλιματική κρίση είναι εδώ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κλιματική κρίση είναι εδώ

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Χρειάζονται διαρθρωτικές λύσεις για την αντιμετώπισή της», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι έως τώρα κινήσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των συνεπειών είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς και πλέον ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος προκειμένου να κινηθούμε σε μια πορεία αντιστροφής των επιπτώσεων" σημειώνεται στο κάλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τίτλο «η κλιματική κρίση είναι εδώ»

Το τελευταίο διάστημα οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης αγγίζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Μια σειρά από αιτίες βλάπτουν σοβαρά τα οικοσυστήματά μας.

Οι έως τώρα κινήσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των συνεπειών είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς και πλέον ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος προκειμένου να κινηθούμε σε μια πορεία αντιστροφής των επιπτώσεων.

Την Παρασκευή 20/9, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και καλεί σε συμμετοχή στην μαθητική κινητοποίηση που πραγματοποιείται στις 12:00μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος. Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Χρειάζονται διαρθρωτικές λύσεις για την αντιμετώπισή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL