Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Ο. Γεροβασίλη για Novartis: Θα ακουστούν πολλά στην προανακριτική αν το επιτρέψουν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο. Γεροβασίλη για Novartis: Θα ακουστούν πολλά στην προανακριτική αν το επιτρέψουν (Video)

«Χθες ήρθε στη Βουλή εισαγγελικός φάκελος για άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου με κατηγορία για δωροληψία. Η διερεύνηση για αυτόν είναι κομμάτι της διερεύνησης του σκανδάλου, σε αντίθεση με τον κ. Παπαγγελόπουλο που ούτε εμπλέκεται, ούτε καταγγέλλεται για αυτό. Δεν υπάρχουν στοιχεία εμπλοκής του» δήλωσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.https://www.youtube.com/embed/UuGhmOa3tAk

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα ακουστούν ίσως πολλά στην προανακριτική εάν την αφήσουν και δεν πουν από την πρώτη μέρα ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, με αποτέλεσμα να πάει ο φάκελος στη Δικαιοσύνη.

«Λέμε στη ΝΔ ότι μπορεί να διερευνήσει όσο θέλει την υπόθεση Novartis. Σήμερα κάνει μία κίνηση αντιπερισπασμού» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη και έκανε λόγο για ένα υπαρκτό σκάνδαλο δια στόματος όλων, διεθνούς εμβέλειας Όπως είπε, είναι υπό διερεύνηση, καθώς δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για τα πολιτικά πρόσωπα.

Η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Δ. Παπαγγελόπουλο και υπογράμμισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αυτό που ως κυβέρνηση φρόντισε να μην συγκαλύψει το σκάνδαλο και να αφήσει τους δρόμους ελεύθερους στη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. «Σήμερα υπάρχει μία παραπλάνηση, υπάρχει ένας υποτιθέμενος ότι έστηνε σκευωρία. Η σκευωρία χρειάζεται τουλάχιστον δύο μέρη. Με τη δικαιοσύνη έγινε;» διερωτήθηκε και χαρακτήρισε τις καταθέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου ποιήματα χωρίς στοιχεία. «Στήνουν ένα δεύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης» σημείωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε πώς ήξερε η ΝΔ τι περιέχει η δικογραφία που ήρθε χτες στη Βουλή, καθώς εδώ και μέρες είχε προαναγγείλει τη στάση της.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά εκτεθειμένος . Επί πάνω από ένα χρόνο καταγγέλλει τον Τσίπρα ως σκευωρό λέγοντας προς τους ψηφοφόρους του ότι “εγώ θα αποκαλύψω την σκευωρία” και υιοθετεί όσα λέει ο Σαμαρά ότι θα τους πάει μέχρι τέλους. Ωστόσο ανακαλεί μετά τις εκλογές. Γιατί έλεγε ψέματα τόσο καιρό στον ελληνικό λαό;» επισήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επικοινωνιακό παιχνίδι της ΝΔ με εκκενώσεις καταλήψεων στέγασης προσφύγων»

https://www.youtube.com/embed/mp9TOSKeXHw

Αναφορικά με τις νέες εκκενώσεις καταλήψεων, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα έκανε λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι της ΝΔ.

«Προς το παρόν έχουμε εκκενώσεις καταλήψεων όπου διαμένουν μετανάστες και πρόσφυγες. δεν είναι αυτό το θέμα νόμος και τάξη. Το θέμα είναι τα ναρκωτικά, το παρεμπόριο, τα μεγάλα κυκλώματα και όχι οι τελευταίοι που κυκλοφορούν στα Εξάρχεια τους οποίους σήμερα συλλαμβάνεις και αύριο υπάρχουν διπλάσιοι. Οι πρόσφυγες δεν είναι το πρώτο που έχεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχει ιεράρχηση» υπογράμμισε.

Η Όλγα Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πάρα πολλές εξαρθρώσεις μεγάλων κυκλωμάτων ναρκωτικών που ωστόσο, όπως είπε, δεν έπαιρναν το φως της δημοσιότητας, καθώς γινόταν χωρίς κάμερες. «Δεν είναι φαντεζί η δουλειά της αστυνομίας, γινόταν με οργανωμένο σχέδιο» ανέφερε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL