Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Γ. Μπουρνούς: Οι πράκτορες του FBI που διαβίβασαν φακέλους για Novartis είναι κρυπτοσυριζαίοι; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μπουρνούς: Οι πράκτορες του FBI που διαβίβασαν φακέλους για Novartis είναι κρυπτοσυριζαίοι; (Video)

«Να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της μέχρι τέλους για να δούμε αν τελικά πέρα από πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και ποινικές» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis.https://www.youtube.com/embed/N-e3BDK7n5A

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, χαρακτήρισε ντροπή αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες στη Βουλή, κάνοντας λόγο για ένα σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο, προερχόμενο από το ίδιο κόμμα.

Όπως είπε, αφού πρώτα η ΝΔ «προσπάθησε να παρουσιάσει το υπαρκτό σκάνδαλο ως ανύπαρκτο, σήμερα που έχει έρθει στη Βουλή η δίωξη του κ. Λοβέρδου, επιλέγει να περάσει στο δεύτερο στάδιο, αυτό της συγκάλυψης».

Ο Γ. Μπουρνούς τόνισε ότι η ΝΔ έβαλε τον Αντ. Σαμαρά χέρι χέρι με τον Ευ. Βενιζέλο πριν τις εκλογές να κάνουν μήνυση στην οποία αναφέρεται και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, γνωρίζοντας ότι στη συνέχεια η υπόθεση θα πάει στη Βουλή.

«Ο κ. Μητσοτάκης ενώ η δικογραφία υποτίθεται ότι ήταν κλειδωμένη, βγήκε ως εκ θαύματος γνωρίζοντας τι είχε μέσα και ανακοίνωσε, θυμίζοντας τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, ότι τελικά “δε θα παραπέμψουμε τον Τσίπρα, θα βάλουμε ζήτημα μόνο με τον κ. Παπαγγελόπουλο”» ανέφερε με νόημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπό το νέο αυταρχικό, ορμπανικό και μπολσοναρικό καθεστώς της τάξης και ασφάλειας για τους λίγους και εκλεκτούς που έχει εγκαθιδρυθεί από την 8η Ιουλίου και εδραιώνεται μέσα από τη μονοφωνία των ιδιωτικών ΜΜΕ, έρχονται για να ξαναθάψουν μία υπόθεση που είναι παραδεκτή από όλους ως τεράστιο σκάνδαλο που χτίστηκε στις πλάτες του ελληνικού λαού μέσα από τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων της Novartis την εποχή που κοβόταν φάρμακα για καρκινοπαθείς» τόνισε.

«Οι ιδεοληψίες της ΝΔ διπλασίασαν τους πρόσφυγες στη Μόρια»

https://www.youtube.com/embed/Yutf5GYFNmo

Ο Γιάννης Μπουρνούς άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ και για την πολιτική της στο μεταναστευτικό, κάνοντας λόγο για ιδεοληψίες. «Επί ΣΥΡΙΖΑ στις 30 Μαΐου στο κέντρο Μόριας με αυξημένες ροές, υπήρχαν περίπου 5.500 άνθρωποι. Δύο μήνες αργότερα επί ΝΔ, η οποία ιδεοληπτικά σταμάτησε το πρόγραμμα αποσυμφόρησης των νησιών, ιδεοληπτικά, με επίσης αυξημένες ροές, υπήρχαν 10.2047» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι αρχές Αυγούστου έληξαν οι συμβάσεις διερμηνέων και γιατρών, με αποτέλεσμα περίπου 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες να μην έχουν περάσει καν τον πρώτο ιατρικό έλεγχο.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL