Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Πρόστιμο 10.000 ευρώ στην εταιρεία που διηύθυνε ο διοικητής της ΕΥΠ (Video)

«Στις 22 Αυγούστου επιβάλλεται πρόστιμο και στις 28 Αυγούστου αυτόν τον άνθρωπο με τροπολογία της ντροπής τον κάνουμε διοικητή της ΕΥΠ»

«Το βασικό πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι ήρθε χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο, με στόχο να προστατεύσει τα συμφέροντα λίγων και να επαναφέρει διαδικασίες που οδήγησαν στο μεγαλύτερο έγκλημα σε αυτήν τη χώρα, την χρεοκοπία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Μιλώντας στο Open Beyond, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του νέου διοικητή της ΕΥΠ, τονίζοντας ότι η εταιρεία που διηύθυνε (σ.σ. G4S) καταδικάστηκε στις 22 Αυγούστου με πρόστιμο 10.000 γιατί τα βραχιολάκια επιτήρησης των κρατουμένων είχαν 5 ώρες κενό.

«Αυτόν τον άνθρωπο στις 28 Αυγούστου με τροπολογία της ντροπής τον κάνουμε διοικητή της ΕΥΠ. Έτσι έφυγε ο Χριστοφοράκος, ας μην τα ξεχνάμε αυτά» υπογράμμισε ο Χρ. Γιαννούλης.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις