Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Θ.Δρίτσας: Να διερευνηθεί μέχρι τέλους η απώλεια των αντιαρματικών στη Λέρο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ.Δρίτσας: Να διερευνηθεί μέχρι τέλους η απώλεια των αντιαρματικών στη Λέρο (Video)

«Χρειάζεται να διερευνηθεί μέχρι τέλους» τόνισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, αναφορικά με την απώλεια των αντιαρματικών και των πυρομαχικών από στρατιωτική μονάδα στη Λέρο, προσθέτοντας ότι πρέπει να αποκαλυφθούν οι δράστες και αποκαλυφθεί το κίνητρο τους».

Παράλληλα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel και σχολιάζοντας τη διαρροή ότι έχουν εντοπιστεί οι δράστες υπογράμμισε ότι «η έρευνα πρέπει να προστατευτεί» και ότι «ορθά γίνεται έρευνα από πολλές υπηρεσίες».

https://www.youtube.com/embed/Kfr195lGEGM

«Είδαμε μια προσπάθεια αξιοποίησης πολιτικής υπεραξίας από την εν λόγω υπόθεση», σχολίασε ο Θ.Δρίτσας κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητες επιχειρησιακής διαχείρισης», σχετικά με την ίδια διαρροή.

Αναφερόμενος στα της οικονομίας, ο ίδιος, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραλαμβάνει μια πραγματικότητα με το χαρακτηριστικό της ανάκαμψης της οικονομίας και ταυτόχρονα με την κοινωνική απαίτηση για δικαιοσύνη. Χρειάζεται δίκαιη αναπτυξιακή προοπτική».

Παράλληλα, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η ανάκαμψη που υπόσχεται η ΝΔ στηρίζεται στον μύθο του νεοφιλελευθερισμού. 

Κάνοντας λόγο για «αντεργατικές μεθοδεύσεις της ΝΔ», ο Θ.Δρίτσας υπογράμμισε ότι «η πραγματικότητα της αγοράς εργασίας είναι η εργασιακή ζούγκλα που επιβλήθηκε από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές».

«Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση, γιατί είμαστε σε κρίσιμο σημείο. Έχουμε βγει από τα μνημόνια είμαστε σε φάση οικονομικής ανάκαμψης, ωστόσο οι πληγές της χρεοκοπίας παραμένουν. Χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο δεν υπάρχει», σημείωσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Σχετικά με την επικείμενη ομιλία του Αλ.Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «θα δώσουμε ένα συγκροτημένο μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι πρέπει να υπερασπιστούμε ότι κατακτήσαμε. Πρέπει να οργανώσουμε μια δίκαιη και βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική».

Τέλος ο ίδιος υπογράμμισε ότι «η σκόπιμη απλοϊκότητα του νεοφιλελευθερισμού οδήγησε στη χρεοκοπία. Οι κοινωνικές ανισότητες είναι ο βέβαιος τρόπος για να επανέλθει η ύφεση».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL