Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Ο Στ. Πέτσας προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το “άδειασμα” σε Αντ. Σαμαρά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Στ. Πέτσας προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το “άδειασμα” σε Αντ. Σαμαρά

Απαντήσεις στο γιατί δεν τοποθετήθηκε στην αντιπροεδρία της Κομισιόν ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να δώσει  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Σημειώνεται ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς έγινε αντιπρόεδρος της Κομισιόν παρότι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να μην προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό με την αιτιολογία πως δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ανάλογη θέση.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για την θέση του αντιπροέδρου που ανέλαβε ο Μαργαρίτης Σχοινάς χαρακτηρίζοντάς την ως «ψήφο εμπιστοσύνης» για τη χώρα.

Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει θέση αντιπροέδρου για τον πρώην πρωθυπουργό και επιδίωξε να αναλάβει ένα παραγωγικό χαρτοφυλάκιο. Ισχυρίστηκε ότι η στην πορεία εμφανίστηκε ένα άλλο χαρτοφυλάκιο και η αντιπροεδρία και «πήραμε την ευκαιρία».

Μάλιστα ο Στ.Πέτσας επικαλέστηκε το γεγονός ότι ούτε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι έγινε αντιπρόεδρος, λέγοντας πως από αυτό και φάνηκε πόσο ρευστό ήταν το ζήτημα στη διαμόρφωση των χαρτοφυλακίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL