Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Φάμελλος: Πολιτική απάτη Μητσοτάκη, όσα έλεγε προεκλογικά δεν υλοποιούνται (Video)

Η ΝΔ δείχνει "έντονο αντι περιβαλλοντικό προφίλ", τόσο στο θέμα του αιγιαλού όσο και στην εκτροπή του Αχελώου - "Zήσαμε μια πολιτική εξαπάτησης που τώρα γίνεται χατίρια στην El Dorado".

«Είχε δεσμευθεί προεκλογικά για πολλά πράγματα που δεν τα έκανε ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος

Ενώ ήταν αποφασισμένο ότι το 2020 θα υπάρχει μείωση στο μισό της προκαταβολής φόρου και κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι τα 20.000 ευρώ εισόδημα και μείωση στο μισό από εκεί και πάνω, ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος. Είπε ότι δεν ήξερε τι συνέβαινε Ελληνικό και χρειάζονται σήμερα περισσότερες ρυθμίσεις.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθύμισε ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα είχε πρώτη φορά 10 συνχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και αύξηση στην εργασία, και όσο καιρό έδιναν τη μάχη με τα μνημόνια η ΝΔ ήταν απέναντι, ενώ τώρα βασίζεται στα θετικά μέτρα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τη μείωση του ΦΠΑ, τη στήριξη των συντάξεων αλλά και την αύξηση των πλεονασμάτων.

Ωστόσο, στη συζήτηση για την "πολιτική - εξαπαπάτηση" της ΝΔ πέραν από τα δημοσιονομικά ο Σ. Φάμελλος αναφέρθηκε και στο Μακεδονικό, όπου χαρακτήρισε "μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα" τη στάση της ΝΔ.

Κληθείς να σχολιάσει τις διατάξεις περί αιγιαλού, ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η ΝΔ δείχνει "έντονο αντι περιβαλλοντικό προφίλ", και πρόσθεσε ότι αν τα δημοσιεύματα πραγματοποιηθούν θα μιλάμε για "καταστρατήγηση" των κανόνων λειτουργίας του αιγιαλού, και καταπάτηση του δημόσιου αγαθού που οδηγεί "στον αποκλεισμό των πολιτών από τα οφέλη του".

Τέλος ο Σ. Φάμελλος, τόνισε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ψέματα για το Ελληνικό, για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, για τα πλεονάσματα και τώρα αποκαλύπτεται στην κοινωνία, μετά τις εκλογές, ότι "ζήσαμε μια πολιτική εξαπάτησης που τώρα γίνεται χατίρια στην El Dorado".

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις