Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
Σ. Φάμελλος: Πολιτική απάτη Μητσοτάκη, όσα έλεγε προεκλογικά δεν υλοποιούνται (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Φάμελλος: Πολιτική απάτη Μητσοτάκη, όσα έλεγε προεκλογικά δεν υλοποιούνται (Video)

«Είχε δεσμευθεί προεκλογικά για πολλά πράγματα που δεν τα έκανε ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος

Ενώ ήταν αποφασισμένο ότι το 2020 θα υπάρχει μείωση στο μισό της προκαταβολής φόρου και κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι τα 20.000 ευρώ εισόδημα και μείωση στο μισό από εκεί και πάνω, ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος. Είπε ότι δεν ήξερε τι συνέβαινε Ελληνικό και χρειάζονται σήμερα περισσότερες ρυθμίσεις.

https://www.youtube.com/embed/f0sk06DnPuM

Μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθύμισε ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα είχε πρώτη φορά 10 συνχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και αύξηση στην εργασία, και όσο καιρό έδιναν τη μάχη με τα μνημόνια η ΝΔ ήταν απέναντι, ενώ τώρα βασίζεται στα θετικά μέτρα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τη μείωση του ΦΠΑ, τη στήριξη των συντάξεων αλλά και την αύξηση των πλεονασμάτων.

Ωστόσο, στη συζήτηση για την "πολιτική - εξαπαπάτηση" της ΝΔ πέραν από τα δημοσιονομικά ο Σ. Φάμελλος αναφέρθηκε και στο Μακεδονικό, όπου χαρακτήρισε "μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα" τη στάση της ΝΔ.

Κληθείς να σχολιάσει τις διατάξεις περί αιγιαλού, ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η ΝΔ δείχνει "έντονο αντι περιβαλλοντικό προφίλ", και πρόσθεσε ότι αν τα δημοσιεύματα πραγματοποιηθούν θα μιλάμε για "καταστρατήγηση" των κανόνων λειτουργίας του αιγιαλού, και καταπάτηση του δημόσιου αγαθού που οδηγεί "στον αποκλεισμό των πολιτών από τα οφέλη του".

Τέλος ο Σ. Φάμελλος, τόνισε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ψέματα για το Ελληνικό, για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, για τα πλεονάσματα και τώρα αποκαλύπτεται στην κοινωνία, μετά τις εκλογές, ότι "ζήσαμε μια πολιτική εξαπάτησης που τώρα γίνεται χατίρια στην El Dorado".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL