Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.6°C22.6°C
5 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.8°C19.3°C
4 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.9°C20.7°C
2 BF 37%
Π.Πολάκης: Εγκαίνια 3 νέων υπερσύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Πολάκης: Εγκαίνια 3 νέων υπερσύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»

«Γίνονταν δε γίνονταν εκλογές, εμείς τέτοιον καιρό θα τα εγκαινιάζαμε έτσι κι αλλιώς, γιατί απλά είχαμε μεριμνήσει και φροντίσει από νωρίς για όλα», σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφορικά με τα εγκαίνια ψηφιακού μαστογράφου, ψηφιακού τηλεχειριζόμενου ακτινοσκοπικού συγκροτήματος και μηχανήματος γ' Camera Dual head, στο ογκολογικό νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» στον Πειραιά.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «το ΕΑΝΠ- Μεταξά», όπως και όλα τα υπόλοιπα αντικαρκινικά Νοσοκομεία της χώρας, ενισχύονται σημαντικά από το τεράστιο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού τους που τρέχουμε τα τελευταία χρόνια ! Ωφελημένοι θα είναι χιλιάδες πολίτες με βαριές ασθένειες από το πρόγραμμα αυτό».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

«ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ..., γιατί απλά είχαμε μεριμνήσει και φροντίσει από νωρίς για όλα !

Η τιμητική σήμερα ήταν για το ογκολογικό Νοσοκομείο μας στον Πειραιά, το "ΜΕΤΑΞΑ".

Παρουσία 3 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά (Θοδ. Δρίτσα, Μαρίας Σταματάκη και Γεωργίας Γεννιά), της ηγεσίας της 2ης ΥΠΕ Πειραιά και νήσων (Όλγας Ιορδανίδου και Γιώργου Αντύπα), της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του Διοικητή Γ. Ζαίμη, εκπροσώπων του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, των συνεργατών μου και πλήθους κόσμου..., κάναμε τα εγκαίνια 3 νέων υπερσύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας γενιάς...:

Α. ψηφιακού μαστογράφου με σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας. Το σύγχρονο αυτό μηχάνημα αντικαθιστά τον παλαιό μαστογράφο, ο οποίος λειτουργούσε στο Νοσοκομείο από τον Ιανουάριο του 2005 και ήταν αναλογικός.

Β. ψηφιακού τηλεχειριζόμενου ακτινοσκοπικού συγκροτήματος το οποίο αντικαθιστά, το παλαιό (λειτουργούσε από το 1994).

Γ. μηχάνημα γ' Camera Dual head.

Η προμήθεια των Α. και Β. μηχανημάτων έγινε με χρηματοδότησή από το αδιάθετο προϊόν των Πανελληνίων Αντικαρκινικών Εράνων, κονδύλι που στο παρελθόν και επί των προηγούμενων κυβερνήσεων πήγαινε σε κάτι excel αξίας 1,5 εκ ευρώ και σε κάτι διαφημιστικές δαπάνες σε φιλικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες.

Το ΕΑΝΠ- Μεταξά», όπως και όλα τα υπόλοιπα αντικαρκινικά Νοσοκομεία της χώρας, ενισχύονται σημαντικά από το τεράστιο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού τους που τρέχουμε τα τελευταία χρόνια ! Ωφελημένοι θα είναι χιλιάδες πολίτες με βαριές ασθένειες από το πρόγραμμα αυτό».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPolakisPavlos%2Fposts%2F1276467542510098&width=500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL