Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Αυτοψία της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μεγαλοοικονόμου στο Νοσοκομείο "Ελενα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αυτοψία της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μεγαλοοικονόμου στο Νοσοκομείο "Ελενα"

Οπως δημοσιοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη, σήμερα η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Μεγαλοοικονόμου, έκανε αυτοψία στο Νοσοκομείο Ελενα συνοδεία της Διοικήτριας και της Διευθύνουσας Συμβούλου του Νοσοκομείου για να διαπιστώσει αν αληθεύουν οι καταγγελίες συνδικαλιστών της ΠΟΔΕΗΝ για προβλήματα στην θέρμανση του Νοσοκομείου. Όπως διαπιστώθηκε δεν υπάρχει και δεν υπήρξε κανένα απολύτων θέμα με την θέρμανση του Νοσοκομείου.

Η ανάρτηση του αν. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη:

Όπως πληροφορήθηκα απο την ιδια , η βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρα Μεγαλοοικονομου ,την οποια ο προεδρος του σωματειου εργαζομενων του νοσοκομειου Ελενα ,κος Κωτσης αποκαλεσε χθες" ψευτρα " σε τηλεοπτικη εκπομπη για το θεμα -φεικ νιους των προβληματων θερμανσης στο νοσοκομειο ,ΣΗΜΕΡΑ εκανε αυτοψια σε ΟΛΟ το νοσοκομειο συνοδεια της διοικητριας και της διευθυνουσας ,μιλωντας με γιατρους νοσηλευτες και ασθενεις ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!!!

Κατά τη διάρκεια της επισκεψης η βουλευτης κυρια Μεγαλοοικονομου ,συναντησε τον προεδρο της ποεδην που ειχε ερθει στο νοσοκομειο και τον προεδρο του σωματειου τον κυριο Κωτση ο οποιος αφου εξευτελιστηκε με την επι τοπου ερευνα ειπε στην βουλευτη ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ εκει παρουσης της διοικησης για αυτα που ειπε στην τηλεοπτικη εκπομπη!!!.

ΟΡΘΩΣ η κυρια Μεγαλοοικονομου ΑΠΑΙΤΗΣΕ να ζητησει ο προεδρος του σωματειου ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,οπως δημοσια ηταν και η προσβολη !!!!

.... ποσο σε διατεταγμενη υπηρεσια μπορει να ειστε κυριοι "εκπροσωποι ερημοι κι απροσωποι".....

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdepminister.of.health%2Fposts%2F1187477451409108&width=500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL