Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο αποκτά εντός των ημερών η Ικαρία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο αποκτά εντός των ημερών η Ικαρία

Στις 21 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου η διακήρυξη συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση τμήματος υπάρχοντος ισογείου Πτέρυγας "ΤΣΙΜΠΙΔΗ" στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Ικαρίας για τη δημιουργία νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, εκτιμώμενης αξίας 59.000 ευρώ». Αντικείμενο του έργου είναι η αναδιαρρύθμιση και πλήρης διαμόρφωση των χώρων τμήματος του υπάρχοντος ισογείου της Πτέρυγας «ΤΣΙΜΠΙΔΗ», συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου 90 τετραγωνικών μέτρων, για τη δημιουργία νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου.

Επίσης, εντός των ημερών να φτάσει στην Ικαρία ο σύγχρονος Αξονικός Τομογράφος, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Ικαρίας και θα λειτουργήσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

«Με σύστημα, δουλειά και τη συνεργασία όλων όσοι πίστεψαν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε δύο βασικά αιτήματα χρόνων της Ικαριακής κοινωνίας επιτέλους υλοποιούνται! Δύο έργα πνοής που αναμένεται να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ικαρίας, αλλά και ολόκληρου του νομού Σάμου ολοκληρώνονται», σημειώνει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL