Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
«Στην τελική ευθεία για το νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Στην τελική ευθεία για το νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης»

Φωτογραφία αρχείου

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία υλοποίησης του έργου του νοσοκομείου Παίδων, υπογράμμισε, ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Στρατής Πλωμαρίτης, αναφερόμενος στην χθεσινή υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για δωρεά 250 εκατ. ευρώ.

Στο σχέδιο ενίσχυσης της δημόσιας Υγείας περιλαμβάνονται επτά κομβικού χαρακτήρα δράσεις, μεταξύ των οποίων ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο εξοπλισμός του νοσοκομείου Παίδων Θεσσαλονίκης, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει το σύνολο των αναγκών στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία και ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο εξοπλισμός του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

"Αύριο, αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μαζί με τον αρχιτέκτονα που έχει επιλέξει το Ίδρυμα θα έρθουν το πρωί στην Κομοτηνή και θα δούμε τον χώρο όπου θα ανεγερθεί το νοσοκομείο της Κομοτηνής - είναι και αυτό μέσα στο πλαίσιο της δωρεάς του Ιδρύματος - και στη συνέχεια θα έρθουμε οδικά προς Θεσσαλονίκη για να δούμε και το οικόπεδο στο Φίλυρο, το οποίο προτάθηκε από το υπουργείο για να ανεγερθεί το παιδιατρικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης" δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Στ.Πλωμαρίτης.

«Έτσι» - συνέχισε ο ίδιος «μπαίνουμε στην τελική ευθεία υλοποίησης του έργου και περιμένουμε από εδώ και πέρα να γίνουν τα σχέδια και να μπουν οι μπουλντόζες. Η εκτίμηση του Ιδρύματος είναι ότι σε 3,5 χρόνια από την ημέρα που θα μπει η πρώτη μπουλντόζα στο οικόπεδο, θα είναι έτοιμο το νοσοκομείο και θα παραδοθεί το κλειδί για να μπούμε να το λειτουργήσουμε».

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL