Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Μπαλωμενάκης για ΚΕΕΛΠΝΟ: Το πιάτο της φακής αξίας 12 ευρώ και οι εκτυπωτικές εργασίες 1,4 εκατ. που δεν έγιναν ποτέ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπαλωμενάκης για ΚΕΕΛΠΝΟ: Το πιάτο της φακής αξίας 12 ευρώ και οι εκτυπωτικές εργασίες 1,4 εκατ. που δεν έγιναν ποτέ!

Μακρύ χέρι του εκάστοτε υπουργού Υγείας χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής  που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης.

«Μέχρι και ειδικό ταμείο  που προφανώς  ήταν  χοάνη  μαύρου  χρήματος  λειτουργούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο  μοίρασε σε ημετέρους περίπου 1 δις ευρώ και οι εργαζόμενοι του έφτασαν τους 800» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Βασίλη Σπυριδάκη ο κ. Μπαλωμενάκης.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής  που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, αποκάλυψε ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ δεν υπήρχε ούτε καν διπλογραφικό σύστημα αν και διαχειριζόταν κάθε χρόνο 60 εκ. ευρώ, δάνεια 300-350 εκ. ευρώ με εγγύηση του ελληνικό δημοσίου, συμβάσεις δεκάδων εκατομμυρίων και αγορά κτιρίου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ. Μπαλωμενάκης ακόμα και με το συσσίτιο οροθετικών γυναικών γινόταν …πάρτι καθώς  εταιρία ημέτερου χρέωνε ένα πιάτο φακή 12 ευρώ.

Ιδιαίτερη αναφορά  έκανε  ο  πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής  που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, σε μια μικρή εταιρία εκτυπώσεων που λειτουργούσε σ ένα υπόγειο  στην οδό Ιπποκράτους και ανάμεσα στους πελάτες της ήταν και το ΚΕΕΛΠΝΟ για το οποίο έκανε εργασίες ύψους 1,4 εκ. ευρώ!. Προφανώς, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλωμενάκης , τέτοια εργασία δεν έγινε ποτέ και η όλη ιστορία έγινε για τον ΦΠΑ και για να καλυφθούν κάποιες τρύπες, κάποιες κλοπές, κάποιες καταχρήσεις από την πλευρά του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Μάλιστα, συνέχισε ο κ. Μπαλωμενάκης, όταν πήγε το ΣΔΟΕ να ελέγξει την υπόθεση ο επιχειρηματίας δεν ήξερε τίποτα και το μόνο που είπε ήταν ότι του έδιναν τον ΦΠΑ. Για όλα αυτά κατέληξε ο κ. Μπαλωμενάκης σχηματίζονται δικογραφίες από την πλευρά της δικαιοσύνης.

Τέλος ο Μπαλωμενάκης χαρακτήρισε μεγάλο κεφάλαιο για την Εξεταστική Επιτροπή την υπόθεση των φαρμάκων με την οποία θα ασχοληθεί στη συνέχεια η Εξεταστική και αναφέρθηκε σε φήμες που κάνουν λόγο για 30 εκ. σε μαύρο χρήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL