Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ / Νοσοκομείο Άγ. Σάββας: Άμεση η ανταπόκριση για αντικατάσταση των κλοπιμαίων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ / Νοσοκομείο Άγ. Σάββας: Άμεση η ανταπόκριση για αντικατάσταση των κλοπιμαίων

Μόλις τρεις ημέρες μετά την ειδεχθή επίθεση διαρρηκτών στο Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Άγ. Σάββας, που κόστισε στο νοσοκομείο μηχανήματα αξίας 500.000 ευρώ, η ανταπόκριση του νοσοκομείου, της Πολιτείας και ιδιωτών ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Όπως ενημέρωσε ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Δενδραμής μιλώντας στην «Αυγή», η 1η Υγειονομική Περιφέρεια ανέλαβε να αντικαταστήσει μεγάλο μέρος του εξοπλισμού που εκλάπη, ενώ και ιδιωτικές εταιρείες έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να προχωρήσουν σε δωρεές προς το νοσοκομείο ώστε να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Παράλληλα, ο διοικητής υπογράμμισε ότι «οι εξετάσεις και η λειτουργία των τμημάτων συνεχίζονται κανονικά», αφού «με τη μεγάλη προθυμία και το φιλότιμο των εργαζόμενων, αλλά και την άψογη συνεργασία των υπεύθυνων των δύο τμημάτων, θέσαμε και πάλι σε λειτουργία τα μηχανήματα παλιότερης τεχνολογίας» που είχε στη διάθεσή του ο Άγιος Σάββας.

Ο Γ. Δενδραμής τονίζει ότι «δεν το βάζουμε κάτω. Από αυτήν τη νοσηρή ενέργεια έχουμε βγει πιο δυνατοί» και ότι «ο εξοπλισμός θα αντικατασταθεί και πάλι και όλες οι εξετάσεις συνεχίζονται κανονικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL