Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Από τη Συγγρού στο Τζάνειο...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από τη Συγγρού στο Τζάνειο...

Σκηνές... Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Λεωφόρο Συγγρού. Η Ειδική Κομματική Οργάνωση των Ιατρών της Ν.Δ. συνεδρίασε έπειτα από πρόσκληση του γραμματέα Στάθη Τσούκαλου, προκειμένου να συζητηθούν οι αλλαγές που προωθεί το νομοσχέδιο Γεωργιάδη για το ΠΕΔΥ και κατέληξε με την ταμία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΙΣΠ) Βαρβάρα Ανεμοδουρά να... λαμβάνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο του Πειραιά "Τζάνειο", στο οποίο νοσηλεύεται με διάσειση!

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο ότι δεν έδωσε τον αγώνα που όφειλε να δώσει, ώστε να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση. Ο κ. Βλασταράκος απέρριψε μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνευρισμένο ύφος ότι η κ. Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην κ. Ανεμοδουρά, η οποία βγήκε εκτός εαυτού.

Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η κ. Ανεμοδουρά να προσκρούσει στον παρακείμενο τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων παρευρισκόμενων πάλι η κ. Ανεμοδουρά μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει. Εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL