Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Eurokinissi

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσαν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στο πλευρό τους καθώς η ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί πυλώνα της πολιτικής του

Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πρωτοβουλία του τμήματος Υγείας του κόμματος στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ενημερωτικών επισκέψεων.

Μετά την ενημέρωση που έγινε εκ μέρους του σωματείου εργαζομένων, διαπιστώθηκε πως αυτό που κυρίως απασχολεί το χώρο της Υγείας είναι η υποστελέχωση η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνον με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Τέθηκε ακόμη το ζήτημα της μονιμοποίησης των εργαζομένων με προγράμματα του ΟΑΕΔ αλλά και των συμβασιούχων, καθώς καλύπτουν πάγιες ανάγκες του νοσοκομείου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσαν τους εργαζόμενους πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στο πλευρό τους καθώς η ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί πυλώνα της πολιτικής του.

Αναδείχθηκε επίσης η προσπάθεια μέσω της ΕΝΕ (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος), για διχασμό και διάσπαση του κλάδου νοσηλευτών/τριών, ανάμεσα στις κατηγηορίες ΠΕ και ΔΕ, κάτι που αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν πως τάσσονται υπέρ της ενοποίησης του κλάδου και αντιτίθεται σε κάθε τεχνητή προσπάθεια διχασμού των εργαζομένων.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο πρώην διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατής Πλωμαρίτης, η υπεύθυνη για την Υγεία στη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Ελένη Χατζηγεωργίου, τα συνδικαλιστικά στελέχη στο χώρο της Υγείας, Βάσω Βαφειάδου και Θόδωρος Κωνσταντινίδης καθώς και άλλα στελέχη και μέλη του κόμματος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις