Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

44 καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα πετιούνται στο δρόμο - Ακούει κανείς στο Υπουργείο Υγείας;

Στις 30 Απριλίου, 44 καθαρίστριες του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα πετιούνται στο δρόμο και όπως καταγγέλλει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου "κανένας από το Υπουργείο Υγείας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη γι΄αυτές τις γυναίκες". Αντιμετωπίζονται σαν αόρατες οι πιο σκληρά εργαζόμενες στα νοσοκομεία. Ακούει κανείς στο υπουργείο Υγείας;

Συγκεκριμένα η Σία Αναγνωστοπούλου γράφει στα κοινωνικά μέσα:

Το έγραψα κι άλλες φορές. Το ξαναγράψω τώρα και ζητάω να ενώσουμε τις φωνές μας. 44 καθαρίστριες του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας " της Πάτρας πετιούνται στον δρόμο στις 30 Απριλίου. Αυτές οι γυναίκες σκοτώνονται στη δουλειά σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, και μάλιστα τώρα. Ζουν μέσα στην αβεβαιότητα και κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να δώσει μια λύση. Μας ζητάνε να είμαστε υπεύθυνοι και να ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ, όμως κανένας από το υπουργείο Υγείας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη γι αυτές τις γυναίκες. Αντιμετωπίζονται σαν αόρατες οι πιο σκληρά εργαζόμενες στα νοσοκομεία. Ακούει κανείς στο υπουργείο Υγείας.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις