Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Γιαννάτος: Από τον κομματικό πυρήνα της ΝΔ τα νέα μέλη της διοίκησης του ΚΕΘΕΑ (Ηχητικό)

Ο γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ ανέφερε ότι με κομματικό κράτος δεν έρχονται αλλαγές προς στο καλύτερο ούτε στην Υγεία ούτε και σε άλλους τομείς

Στο πλαίσιο του «ανοίγματος» της δημόσιας υγείας στο ιδιωτικό κέρδος, στις πιθανές συγχωνεύσεις οργανισμών και στην υιοθέτηση «φτηνών» μοντέλων θεραπείας εντάσσει ο γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, Δημήτρης Γιαννάτος, μιλώντας Στο Κόκκινο την υλοποίηση της απόφασης της Νέας Δημοκρατίας για το ΚΕΘΕΑ δηλαδή να αφαιρέσει το αυτοδιοίκητο του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ανθρώπων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και να διορίσει δικούς της στη διοίκηση.

Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Γιαννάτος τόνισε ότι παρά τις πολλές αντιδράσεις η κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε στον διορισμό της νέας διοίκησης και επισήμανε ότι με κομματικό κράτος δεν έρχονται αλλαγές προς στο καλύτερο ούτε στην Υγεία ούτε και σε άλλους τομείς.

Ο κ. Γιαννάτος εξήγησε ότι τα νέα στελέχη της διοίκησης, που θα αμοίβονται, όπως μαθαίνουν προέρχονται από τον κομματικό πυρήνα της ΝΔ άμεσα ή έμμεσα και όσο θα περνάει ο χρόνος θα μαθαίνουμε και περισσότερα. Εξήγησε ότι πρόκειται για παράνοια που έγινε κανονικότητα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις