Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ενορχηστρωμένη φίμωση της φωνής υπέρ της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων" (Video)

«Οι επιθέσεις κορυφώθηκαν τη στιγμή που διάβασα τον τίτλο του κειμένου “μόρφωση για όλα τα παιδιά”» λέει το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, Φώτης Μαντζώρος

Για ενορχηστρωμένη φίμωση της φωνής όσων διαφωνούσαν στη ξενοφοβική ρητορική γονέων κατά της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων στα σχολεία κάνει λόγο το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, Φώτης Μαντζώρος, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε.

«Το κλίμα μέσα στην σύσκεψη δυστυχώς ήταν ενορχηστρωμένο ώστε να υπάρχει φίμωση οποιασδήποτε διαφορετικής φωνής που δε συμφωνούσε με την εισήγηση. Όταν πήρα το λόγο από το προεδρείο για να διαβάσω την απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου άρχισαν λεκτικές επιθέσεις τόσο στο πρόσωπό μου όσο και σε άλλους συναδέλφους» αναφέρει ο Φ. Μαντζώρος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως σημειώνει, οι επιθέσεις κορυφώθηκαν τη στιγμή που διάβασε τον τίτλο του κειμένου “μόρφωση για όλα τα παιδιά”. «Εκείνη τη στιγμή μου αφαιρέθηκε βίαια το μικρόφωνο και ο λόγος, ενώ συνάδελφοι που προσπάθησαν να πάρουν το λόγο, προπηλακίστηκαν».

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση σε δάσκαλο στη Σάμο με αφορμή την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων. Και δεύτερον -και...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο