Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Fake news και ΜΜΕ» είναι το θέμα προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απόψε Τρίτη, ώρα 7.30 μ.μ., στο κεντρικό περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος. Στο στρογγυλό τραπέζι θα μετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Αθήνας Χριστόφορος Βερναρδάκης, Σπύρος Δενδρινός, Μάγκυ Δούση, Αλεξάνδρα Κορωναίου, Ράνια Σβίγκου, Δημήτρης Στούμπος και Δημήτρης Τζανακόπουλος. Συντονιστής ο διευθυντής της «Αυγής » Άγγελος Τσέκερης.

Απευθείας από την ΕΡΤ1, στις 6.30 μ.μ. απόψε θα μεταδοθεί η παρουσίαση του οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με ομιλίες των Μ. Χριστοδουλάκη, Φ. Γεννηματά και Ν. Χριστοδουλάκη Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί αναλόγως

Φίλης και Σβίγκου απόψε στην ΕΡΤ1 Στις 10 μ.μ., καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ Αθηνών Νίκος Φίλης και Ράνια Σβίγκου, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης και ο υποψήφιος της Ν.Δ. στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών Κώστας Κυρανάκης.

Κάτι πιο ανάλαφρο επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα εμφανιστεί στο βραδινό σόου “The 2night show” στον Ant1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το σόου φιλοξενεί διασημότητες της σόου μπιζ, παίκτες ριάλιτι, εστεμμένες καλλιστείων, τηλεοπτικούς αστέρες κ.ο.κ. Το προηγούμενο διάστημα, βέβαια, είχε φιλοξενήσει τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκη, τον Κ. Μπογδάνο, τη Μαρίνα Πατούλη κ.ά.

Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στη μνήμη του Τάκη Μπενά. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Τάκη Μπενά (1925- 2019), ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουνίου, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ την εκπομπή «Εξιστορείν και Ιστορείν», στην οποία φιλοξενήθηκε το 2008. Η διεύθυνση είναι: http://www.ert.gr/news/arxeio-afierwmata/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL